Mijn (en ook jouw) investering in de toekomst

 

Met mijn diensten probeer ik niet alleen degenen die gemasseerd worden te helpen, maar wil ik ook heel graag een bijdrage leveren aan een liefdevolle & meer ontspannen wereld. En onze kinderen zijn de toekomst voor deze wereld. Daarom heeft Ontspannen Jij ervoor gekozen een gedeelte van jouw bijdrage te doneren aan twee goede doelen.

Namelijk Stichting Het Vergeten Kind en De Dromenvangers.   

Liefs Anita

Every child has the right 
to be loved,
to dream,
to play,
to hope,
to be part of a family,
to learn,
to be.

Het Vergeten Kind

NIET THUIS KUNNEN OPGROEIEN. DAT WIL GEEN ENKEL KIND.
Maar helaas verblijven er in Nederland jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Stichting Het Vergeten Kind vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten wij ons breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

De Dromenvangers

De vluchtelingencrisis is een groot humanitair probleem. Duizenden mensen hebben huis en haard verlaten om hun gezin in veiligheid te brengen. Daaruit zijn de De Dromenvangers ontstaan en zij hebben een missie! En die missie is de wereld een stukje mooier te maken. Zij werken samen met de stichting Because We Carry en afgelopen juli was de eerste missie naar Lesbos in Griekenland, met als doel enge dromen van gevluchte kinderen – groot & klein – proberen te vangen en samen nieuwe mooie dromen te maken ✨ In oktober zal hun tweede missie zijn. En dan gaan zij weer doen wat in juli ook een succes was: sport -en spelactiviteiten, massages, yogalessen en leermomenten organiseren.

Mens & milieu

Naast het helpen van kleine mensjes, staat Ontspannen Jij er ook voor om bewust met mens & milieu om te gaan. Dit doen wij bijvoorbeeld door eerlijke bedrijfskleding te dragen. Bijvoorbeeld van Geitenwollenshirts (geweldige naam trouwens! :-)). Zij vinden dat het geitenwollensokken imago wel een opfrisser kan gebruiken, maar de boodschap erachter zeker niet! Waarom zou het milieu moeten lijden voor onze shirts? En waarom zouden er werkers in andere landen lage lonen moeten krijgen? Mooi niet dus! Zij verkopen alleen eco vriendelijke kleren die dus op een eerlijke manier voor mens en milieu zijn gemaakt. Niets meer en niets minder.

Ook het merk RE-5 heeft mooie en eerlijke producten. RE-5 heeft als doel de seizoengebonden ‘fast fashion’ te doorbreken en levert een bijdrage aan de circulaire economie door eigen afgedankte kleding in te zamelen en te hergebruiken voor nieuwe kleding.

Pin It on Pinterest